Logo Kattenbelletjes

Shoplog

Een item wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond dat is de Lightbox van A Little Lovely Company met een zachte LED verlichting. Je ziet ze op dit moment echt overal opduiken. Echt een trendy eyecatcher in de woonkamer of de kinderkamer en ideaal voor leuke quotes op mijn blog of Instagram. Je kan deze lightbox in 2 formaten aankopen en ik heb de versie op A4 formaat. Je kan ze op de kast plaatsen of ophangen. Naast de Lightbox met zwarte PVC omlijsting krijg je ook 85 bijgeleverde letters en symbolen waarmee je telkens nieuwe teksten op de 3 rijen kan schuiven. Je kan nog uitbreiden met extra letters of speciale symbolen. Voor €9.95 kan je uit verschillende sets kiezen en de Pastel staat al op mijn verlanglijstje 😀.

Let op deze werkt op batterijen of op elektriciteit met een adapter (9V) maar deze worden niet meegeleverd. Het toestel heeft 6x 1.5V AA batterijen nodig dus dat is niet min. Groot was mijn teleurstelling toen ik thuis enkel nog wat AAA batterijen kon vinden en nergens geen adapter (9V) en ik stond te popelen om de Lightbox te testen. 

De Lightbox kan je op heel wat webshops verkrijgen en ik haalde mijn exemplaar bij Drafab Green in Poperinge. De Lightbox A4 formaat komt op €39.00.

Naast deze Lightbox heb je nog talrijke leuke decospulletjes bij A Little Lovely Company zoals vrolijke letterslingers, gevulde confetti-ballonnen, unieke posters en lampjes. 

 

Naar overzicht blog

Plaats een reactie