Logo Kattenbelletjes

Shoplog

shopping street

Het was hier ondertussen enkele dagen wat stiller maar hier is een heel goede reden toe. Mijn zoontje wordt binnenkort namelijk 2 jaar en dat gaat we zondag uitgebreid vieren. We willen er natuurlijk een fantastisch feest van maken en dat vraagt dan ook enige voorbereiding. Met het verlengd weekend in het vooruitzicht nam ik een half dagje verlof en vertrok ik op stap om nog wat laatste spulletjes bijeen te zoeken.

Action, Wibra, Yess, Hema... zijn typische winkeltjes waar je voor een habbekrats een volledige winkelkar vol leuke hebbedingetjes mee naar huis neemt. Ik loop dus supergraag door de wandelgangen om te snuisteren tussen alle leuke nieuwigheden.

Naast wat algemene feestartikelen zoals servietten, vlaggetjes en een tafelkleed zag ik bij Wibra ook enkele zeer schattige potjes met leuke opschriften. Het is een soort blikken doosje waar binnenin een geurkaars zit. Leek me superleuk om te gebruiken op tafel als decoratie. De doosjes kosten €1.49/stuk. 

Met moederdag in aantocht ga ik ook op zoek naar enkele leuke en lieve attenties om mijn mama mee te verrassen. Naast deze kleine kaarsendoosjes had je ook grote blikken dozen die je als het ware nog moet opendoen als een conservenblik. Hier zit dan terug een geurkaars in. Vooral de tekst is zo mooi: "home is where mom is". Deze kaarsen komen op €1.69 per stuk.  

 

Naar overzicht blog

Plaats een reactie