Logo Kattenbelletjes

Netflix favorieten: juni 2020

Eens je bent toegetreden tot het clubje van mama's zal je ontdekken dat heel wat situaties echt niet zo uitzonderlijk zijn als ze op dat moment lijken. Ik kijk elke avond vertederend in de bedjes van mijn zoontjes en dan loopt mijn hart weer over terwijl ik ze twee uur daarvoor nog alletwee achter het behang kon plakken. Eventjes stoom aflaten kan dan perfect met een serie zoals Workin' Moms.

Workin' Moms

Deze Canadese serie heeft ondertussen al 4 seizoenen en een 5de op komst. De serie geeft een inkijk in het leven van 4 moeders (Frankie - Kate - Anne - Jenny) die na hun zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan. De 4 personages met uiteenlopende karakters hebben een heel verschillend leven. Zo is het hoofdpersonage Kate een ambitieuze zakenvrouw terwijl haar beste vriendin Anne een psychologe is met een thuispraktijk. Frankie is vastgoedmakelaar en woont samen met haar vriendin en hun dochtertje en Jenny is ja een nogal aparte personage ðŸ˜›.

De serie is uiteraard lekker uitvergroot maar toch ook vaak heel herkenbaar. Als moeder is het namelijk altijd wel wat puzzelen om een balans te vinden tussen werk en gezin. Het komt er uiteindelijk op neer dat de perfectie niet bestaat en we gewoon wat meer los moeten laten. 
Een half uurtje gedachten op nul kan dus perfect met deze komische reeks!

Naar overzicht blog

Plaats een reactie