Logo Kattenbelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Live is a combination of magic and pasta: Mister Spaghetti in Roeselare

Omdat elke aangelegenheid uitnodigt tot lekker gaan eten kon ons 11-jarig samenzijn geen uitzondering zijn. En wat is er nu nog groter dan onze liefde voor elkaar...de liefde voor pasta!

Het concept kenden we al toen we enkele jaren terug in Hasselt een Mister Spaghetti binnenstapten en toch was ik benieuwd naar dit pand in Roeselare. Het restaurant is gelegen in een zijstraatje van de Ooststraat met een parking op enkele meters.
Dat het concept zeer populair is merk je snel aan het reservatiesysteem. Via hun website kan je de datum ingeven en checken wanneer er nog mogelijkheden zijn. Je kan niet alleen een tafeltje maar ook een barstoel reserveren. Ook de meeste gewilde tijdstippen rond 19u00 waren allemaal volzet dus dan werd het 20u30. Bij reservatie geven ze ook aan dat een tafeltje maximum 2 u kan bezet worden om zo een constante service te garanderen.

Bij het binnenkomen zat de zaak inderdaad volledig vol. In het klein salon vooraan zat al een koppel te wachten. We werden aangesproken door een medewerker van de zaak die ons meenam naar onze tafel. Jammer genoeg was die nog niet beschikbaar en de medewerker vroeg of we even konden wachten in het salon en zij zou het voor ons in orde brengen. 
Terwijl we zaten te wachten kwamen nog  twee koppels binnen die mochten wachten in het salon. Ik begon al te vrezen voor de algemene sfeer deze avond. Had geen zin in een rush aan tafel en nerveus personeel.
Na niet veel langer wachten werden we meegenomen naar onze tafel. Het geheel heeft een industriëel aanvoelen maar wel zeer gezellig. Achteraan hebben ze zeer grote glaspartijen die een mooi uitzicht geven over de stad. Ook het vele groen geeft het geheel een relaxe uitstraling.

Op aanraden van een collega van mijn vriend namen we een aperitiefhapje en kozen we voor de tortilla's met twee dipsauzen. We namen elk de apertief van het huis maar die beviel ons iets minder. De dipsausjes waren wel heerlijk! Bedankt voor de tip Guillaume :-).


De naam van het restaurant zegt het zelf, hier kom je om spaghetti te eten. Hun kaart is zeer ruim en er is voor elk wat wils. Ik ga voor de Mushy Chuck, een spaghetti met champignons, spek, kip, room, porto en pijpajuintjes. Je kan ook kiezen welk soort spaghetti je wil. Zo is er de keuze uit cappellini, regular of volkoren. 
De porties zijn zeer rijkelijk en de smaak zit perfect. 


In tegengstelling tot mijn eerste aanvoelen was het personeel zeer hartelijk. De kok kwam zelfs even aan tafel om te horen of het ons gesmaakt had.
Hier komen we zeker nog even terug!

Naar overzicht blog

Plaats een reactie