Logo Kattenbelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Kadootjes planner

Stressssss

Het jaar 2020 is nog niet zo lang van start gegaan en de eerste verjaardagen, Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag... zijn al voorbij gekomen. Dat zijn natuurlijk de dagen die garant staan voor cadeautjes (alle andere dagen ook hoor 😉). Cadeautjes kopen vind ik op zich zalig behalve als er stress bij komt te kijken. De dag voor Kerst nog de stad doorkruisen om kerstcadeaus te gaan shoppen = horror! Niet alleen loopt iedereen overspannen rond en sta je ongetwijfeld in de file maar hoofdzakelijk de inspiratie moet hier vaak inboeten. Denk maar aan kadobonnen, Bongobonnen, flesjes drank... . Daarom ga ik mijn kadootjes gaan inplannen. Op die manier heb ik tijd voor orginele geschenken en kan ik vaak nog wel een koopje doen. Ik moet toegeven dat ik dit jaar wat laat gestart ben want Moederdag en de verjaardag van mijn zus staan alweer aan de deur te kloppen. Gelukkig heb ik hiervoor een leuk ideetje teruggevonden op de website van Finaste

Bling Bling

Ik koop het liefst cadeaus voor vrouwen. Op de één of andere manier is het altijd veel makkelijker want bij een vrouw ben je steeds welkom met parfum, bloemen, wellness, een weekendje weg... . Natuurlijk heb ik doorheen al die jaren al deze zaken al eens in mijn handen gehad en is de originaliteit er ook al een beetje vanaf. Ik was toen ook aangenaam verrast door het aanbod van Finaste. Deze webshop heeft een assortiment aan oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Nu denk je waarschijnlijk: "oh juwelen dat heb ik ondertussen ook al wel gehad" maar het leuke is dat ze hier ook gepersonaliseerde sieraden aanbieden. Dat wil zeggen dat je alle sieraden kunt voorzien van jouw eigen initialen of die van jouw partner, kinderen, zus, moeder...noem maar op. Hiernaast zijn er ook graveerbare sieraden waarvan je de gravering volledig zelf kunt kiezen. Er zijn verschillende opties zoals een naam of een leuk tekstje maar ook tekentjes zoals een hartje of een smiley zijn mogelijk. 

De Mooiste

Vooraleer ik iets aankoop en al zeker sieraden wil ik voldoende geïnformeerd zijn over de afkomst. Het zou natuurlijk zonde zijn mocht ik mijn mama en zus een leuk sieraad cadeau doen wat na verloop van tijd grauw gaat worden of nog erger de huid gaat irriteren. 
Finaste is een zusterbedrijf van de firma DRKS en is gevestigd in Nederland. Veel sieraden worden gemaakt in hun eigen atelier wat ik zeker een pluspunt vind. Bijna alle sieraden worden gemaakt van stainless steel en bij elk sieraad staat duidelijk aangegeven van welke materialen het item is gemaakt. Alle sieraden zijn ook nikkelvrij. De firmanaam heeft trouwens ook een leuke betekenis. Finaste is een Zweedse uitdrukking voor "de mooiste". 

Verrassing

Toen ik op de website zat rond te neuzen was ik zo verlekkerd op die mooie halskettingen dat ik er ook eentje voor mezelf besloot te graveren. Je kan kiezen tussen een zilveren of gouden afwerking maar goud vind ik persoonlijk net iets warmer.

Halskettingen met graveringTwee dagen later zat er al een pakketje in de bus met deze prachtstukjes. Het gouden hartje voor mezelf met aan de ene zijde de naam van mijn oudste zoon Eden en de andere zijde de naam van mijn jongste Jonah. Zo draag ik ze alletwee letterlijk en figuurlijk in mijn hart❤.
De middelste halsketting voor mijn mama want zij is meter van onze jongste Jonah en de meest rechtse, de bar, voor mijn zusje met hierin de namen van haar twee dochtertjes. 
Prijs/kwaliteit ben ik echt wel tevreden over deze halskettingen. Ze zijn mooi afgewerkt, verfijnd en alledrie verpakt in een mooi juwelendoosje. Tegen een prijs van gemiddeld €29.95 vind ik dat best wel zijn centjes waard.  Nu hopen dat mijn mama en zus mijn blog eventjes niet lezen of de verrassing is er ook vanaf 😳.

Heb jij ook dringend nood aan een cadeautje of wil je jezelf verwennen dan mag ik in samenwerking met Finaste 15% korting geven aan mijn lezers. Gebruik hiervoor de code XIANA15. Let op de code is maar geldig tot en met 27 maart 2020. 

Naar overzicht blog

10 reacties

Samira | Greatest location

Wat slim een cadeautjesplanner. Ik probeer ook heel het jaar door als ik iets ziet, gelijk te kopen. En niet denken doe ik wel als degene jarig is, want dan vindt je het nooit. Geeft idd meer rust. Mooie sieraden.

Henk

Mooie sieraden, zeker iets om in de gaten te blijven houden als er weer verjaardagen etc aankomen

Jessie

Ik durf nooit sieraden te kopen. Geldt eigenlijk voor alle hebbedingetjes. Misschien omdat ik er zelf totaal niet van houd?!

Joyce - SomedayTodayNL

Wat een leuk cadeau! Gelukkig weet ik zelf altijd genoeg te vinden

nicole orriens

Op dit moment heb ik gelukkig geen cadeautjes nodig. Hoewel in mei wel mijn vader jarig is!

Monique

Super leuk! Ik heb zelf 3 armbandjes ontvangen. Zo blij mee. Mooie kwaliteit ook he:)

Krystle/Batboy

Voor mannen is het niet zo moeilijk hoor. Met iets lekkers scoor je altijd;)

Anke (Fanke.nl)

Wat een leuk, uniek cadeau! Ik ben benieuwd of de kleur nog lang mooi blijft. (:

sandra

Ik koop ook liever een cadeautje voor een vrouw dan voor een man! Deze juweeltjes zijn wel erg mooi!

rachel

leuk artikel en sieraden doen het altijd goed :D https://lafamiliab.nl/

Plaats een reactie