Logo Kattenbelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Guesthouse Aan de Dreef in Maasmechelen

Als mijn vriend me vraagt waarmee hij me kan plezieren op mijn verjaardag, dan moet ik helemaal niet lang nadenken. Naast een prachtige verlovingsring ahum hint :-) staat een weekendje weg ook altijd hoog op mijn verlanglijstje. Even alle zorgen opzij en zalig genieten...wat kan een "meisje" zich nog meer wensen?

Kort voordien was ik al achter zijn kleine verrassing gekomen toen ik op een onbewaakt moment een hotelboeking in Maasmechelen zag opduiken. Mannen en geheimen bewaren... het is ze niet gegeven. 

Vrijdagavond na het bezoekje van de Sint en het afzetten van onze kleine schat trokken we richting Maasmechelen. Mijn vriend had er een kamer in een vakantiewoning geboekt op 10 minuten rijden van Maasmechelen Village. De vakantiewoning "Guesthouse Aan de Dreef" ligt zeer rustig en krijgt heel goede recensies op Booking.com. Bij aankomst bellen we aan en via het intercomsysteem laat een vrouw ons binnen in de woning. Ze laat weten binnen een kwartiertje even tot bij ons te komen. 

De vakantiewoning telt drie aparte kamers met een gemeenschappelijke keuken en living. Op het moment van ons verblijf is de woning leeg dus lekker alles voor onzelf 😉.

De kamers zelf bestaan uit een aparte zitruimte met sofa en televisie, de slaapkamer en een badkamer met lavabo, toilet en douche. 

Alles ligt er spik en span bij en is zeer ruim dus de hoge recensies zijn zeker met recht en rede. Na een kwartiertje komt een vriendelijke dame ons wat verdere toelichting geven over de woning. We kunnen gebruik maken van hun afgesloten parking op het terrein en er is een mogelijkheid om te gaan fietsen in de omgeving. Gezien de koudere temperaturen laat ik het vriendelijke aanbod aan mij voorbijgaan. 

Denk hier toch zeker aan het voorzien van een set handdoeken.Op de website staat hier niets over aangegeven en net op dat ene moment dat ik besluit om geen handdoeken te voorzien ligt er natuurlijk geen setje klaar. De gastvrouw is wel zo vriendelijk om er een setje aan te bieden aan 5 euro. Misschien kunnen ze dit toch even vermelden in hun voorwaarden zodat gasten niet voor een verrassing komen te staan. 

Een super leuke locatie om met een groep aan te doen en de gastvrouw gaf aan dat het volledige huis afhuren zeker een optie is. De ligging is zeer goed en rustig maar toch kortbij Maasmechelen. Op zo'n 35 minuten stonden we in het feërieke Valkenburg. 

Kortom zeker een aanrader als je wat kerstmarkten wil afschuimen in de regio.

Naar overzicht blog

Plaats een reactie