Logo Kattenbelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Elke maand jezelf een cadeautje geven: Goodiebox

Ik ben nu al enkele maanden geabonneerd op Goodiebox. Diegene die me volgen op Instagram hebben al wel de verschillende posts voorbij zien komen. 
Het leek me dan ook het gepaste moment om hier even wat meer over neer te schrijven.

Wat is Goodiebox?

Een Goodiebox is een soort beauty box abonnement waarbij je maandelijks een pakket thuis gestuurd krijgt met hierin 5 tot 7 beautyproducten. Dit kan variëren van samples tot fullsize producten. Je krijgt wel de garantie dat er steeds minimum 2 fullsize producten aanwezig zijn. 
Men werkt ook telkens rond een thema waaraan de producten binnenin de box dan aangepast worden zodat het aanbod elke maand verrassend blijft. 

Goodiebox februari 2020

Wat zal het mij kosten?

Bij registratie ontvang je voor de prijs van €19.95 inclusief thuisbezorging elke maand een Goodiebox.  Een van hun troeven is ook het feit dat het abonnement op elk moment kan opgezegd worden. Je hoeft enkel een mailtje te sturen en het team van Goodiebox doet de rest. Op dat vlak zijn ze zeer klantvriendelijk. 
Het leuke aan de box is het feit dat de producten steeds een minimale waarde van €65 hebben waardoor je voor jouw maandelijks bedrag best wel een goeie deal hebt. 

Zitten er geen addertjes onder het gras?

Vooraleer ik het abonnement gestart ben had ik ook heel wat kristische vragen. Het klinkt te mooi om waar te zijn als men zegt dat je meer krijgt dan wat je ervoor dient te betalen. In het leven is niets gratis hé 😀. In feite is het principe zeer eenvoudig. Goodiebox werkt rechtstreeks  met de merken, zonder dat ze investeren in winkels of tussenpersonen, om hun producten tot bij de klant te krijgen. Hierdoor kunnen ze heel wat kosten besparen waardoor ze de prijs van de box naar beneden kunnen halen. In de boxen zal je bekende maar ook minder bekende merken terugvinden. Voor deze bedrijven is het natuurlijk ook de kans om hun producten voor te stellen.  En misschien ben jij dan wel aangenaam verrast en volledig gewonnen voor hun productassortiment. 
Mocht je de box dan toch helemaal niets vinden dan mag je die ook steeds retour sturen.

Wat kan ik verwachten in mijn Goodiebox?

Alle producten in jouw box zijn dierproefvrij! Hiernaast probeert Goodiebox ook steeds nieuwe en trendy items in de box te stoppen zodat jij een echte trendsetter kan worden. Het leukste aan de box is de grote variatie en het feit dat je steeds nieuwe merken en producten leert kennen. 
De box op zich is ook zeer kwalitatief en kan hergebruikt worden. Het is een soort doosje met lade en dit doosje is ook telkens aangepast aan het thema van de box. Ik gebruik de doosjes momenteel om mijn beautyproducten in te verzamelen of de kindjes stoppen er hun kleurpotloden in of je kan ermee knutselen... . Naast de producten krijg je ook steeds een boekje met een overzicht  van alle producten, een korte toelichting en de richtprijs van elk product. 

Goodiebox augustus 2019

Ok maar hoe start ik eraan?

Heel simpel hoor. Je klikt op deze link https://www.mygoodiebox.be/xianabossaert  en dan vul je hier jouw beautyprofiel in. Persoonlijk vind ik dit een zeer groot voordeel want op die manier is elke box geschikt voor jouw huid- of haartype.  Vanaf dan is het elke maand uitkijken naar een nieuwe box goodies!
Met mijn link krijg je bovendien €5 korting op jouw eerste bestelling en kan ik goodieboxpunten verzamelen.

Goodieboxpunten?

Goodiebox wil zijn trouwe leden bedanken dmv een beloningssysteem met goodiepoints. Wanneer je start met Goodiebox krijg je al meteen een klein welkomstgeschenk van 30 Goodiepoints. Je kan dit aantal opbouwen door feedback te geven op de producten die je elke maand ontvangt en daarnaast kan je ook nieuwe leden uitnodigen om ook lid te worden van Goodiebox (zie mijn link hierboven). Als je uiteindelijk 338 Goodiepoints hebt verzameld krijg je een gratis Goodiebox

En wat met de producten die mij niet liggen?

Op Facebook is er ondertussen al een heuse Goodiebox Ruilgroep gestart. Hier kan je producten uit je Goodiebox gaan ruilen met andere leden. Geen zo'n fan van een bepaalde nagellakkleur of is die lipstick net iets te fel? Misschien kan je er iemand anders heel blij mee maken en kan je in ruil jouw lievelingsproducten ruilen. Een win win dus 👍.

Goodiebox juni 2019Voila dit was in het kort een toelichting over wat Goodiebox nu precies omvat. Ben je even enthousiast als mezelf geworden dan zou ik zeggen test het zeker even uit en geniet van de €5 korting op de box. Is het uiteindelijk dan toch niet jouw ding dan kan je het makkelijk terug opzeggen.

Laat me even hier onderaan in de comments weten indien jullie gestart zijn met Goodiebox of eventueel nog verdere vragen hebben. Interesse in unboxings? Laat het me weten!

Naar overzicht blog

5 reacties

Joany

Ik ben jaren geleden een poosje lid geweest van een goodiebox (weet niet zeker of het om dezelfde gaat), maar heb uiteindelijk toch mijn abonnement opgezegd omdat ik de producten niet gebruikte. Destijds was er natuurlijk nog geen ruilgroep op Facebook. Dat vind ik wel een heel goed initiatief. Wellicht dat ik mijn abonnement toch weer eens een kansje ga geven.

Cynthia

Ik vind het idee van een goodiebox top. Maar ik zou meer interesse hebben in een goodiebox met spellen, boeken of schrijfwaar denk ik!

Joyce - SomedayTodayNL

Ik krijg ook al een flinke tijd de Goodiebox en elke maand is het weer een feestje! Leuk om op deze manier nieuwe producten te leren kennen. Ik heb er al een aantal favorieten aan over gehouden!

Felice Veenman

ik ben een vreselijk eigenwijs ei...ik zou wel mijn eigen goodiebox willen vullen, dat lijkt me heel erg leuk. Maar niet zo maar random een aantal spulletjes krijgen

Alexandra

Zo'n goodiebox lijkt me leuk om te ontvangen, alleen zou ik de inhoud niet gebruiken. Ik heb een paar favoriete producten en de rest gebruik ik niet.

Plaats een reactie