Logo Kattenbelletjes

Ecologisch afwassen

Na al dat kokerellen krijgen we als eindresultaat natuurlijk een rommelige keuken dus vandaag spreken we eens over afwassen.... niets dat leuker is toch 😉.
Een product dat we dagelijks nodig hebben (voor diegene die geen vaatwasmachine ter beschikking hebben) en dus toch wel een belangrijke aankoop.

Ikzelf wissel wat af tussen Dreft en Ecover. Enerzijds zoek ik een afwasmiddel dat heerlijk ruikt en zacht is voor mijn handen. Anderzijds speelt de ecologische gedachte toch meer en meer op. We moeten immers toch wat zorg dragen voor onze aarde.

Vandaar dat ik mij onmiddellijk had ingeschreven voor het testpanel van Libelle om Frosch Rasberry Vinegar te testen.
Het product is ecologisch, zacht voor de handen en ruikt daarbovenop ook nog eens lekker fruitig. Die belofte wil ik toch eens aan den lijve ondervinden.

Vol enthousiasme ga ik dus aan de start en inderdaad de geur is heerlijk, helemaal niet chemisch of overheersend maar lekker fruitig en fris. Ondanks zijn natuurlijke bestandsdelen doet het toch waar het voor gemaakt is, mijn vaat proper achterlaten dus wat kan een naarstige afwasser zich nog meer wensen ❤

Welk afwasmiddel gebruiken jullie? Waarop baseren jullie zich bij de aankoop van een bepaald merk?

Naar overzicht blog

Plaats een reactie