Logo Kattenbelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Delhaize Ambassadeur: ontbijtgranen

Naast The Insiders heb ik me recent ook ingeschreven als "ambassadeur" voor Delhaize producten. Jouw taak bestaat erin om producten te gaan ontdekken en testen en daarna ook bekend te gaan maken in jouw eigen omgeving. Een eerste opdracht waren de Delhaize ontbijtgranen. Delhaize pakt uit met minder suiker in hun ontbijtgranen zonder inboeten aan smaak. Aangezien het bij ons in huis altijd wel moeilijk is om een gezond, snel en smaakvol ontbijt op tafel te zetten was ik zeker benieuwd naar hun aanbod. 

Samen met 3500 andere ambassadeurs kreeg ik een startpakket aan huis met hierin een doos Crunchy Muesli bosvruchten met Stevia, een doos Bio cornflakes, een doos Crunchy Muesli met gepofte spelt en haver en een doos Honey Balls. Om je te helpen bij de gesprekken zat er ook een projectboekje met alle informatie over het project, een marktonderzoeksboekje, een  boekje met 3 gratis bonnen op een selectie van Delhaize melkproducten (yoghurt, melk en speltmelk), een boekje met kortingsbonnen van €1.50 om uit te delen aan familie en vrienden en een handige ontbijtset!

Delhaize ontbijtgranen startpakket

Na uitgebreid proeven, genieten en uitdelen van de producten ben ik eigenlijk wel aangenaam verrast over dit assortiment. Het kon me effectief aanzetten tot gezonder ontbijten 😀. Natuurlijk vrees ik niet elke ochtend even enthousiast mijn bordje Instagramwaardig te krijgen. 

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Crunchy Muesli met gepofte spelt en haver. De variant met bosvruchten ligt me minder maar das bij andere merken ook zo. In combinatie met de yoghurt en wat fruit vormen ze echt een lekker en goed vullend ontbijt. Het viel me op dat ik om 10u niet alweer stond te smachten naar een lekker koekje of wat chocolade 😇. De Bio Cornflakes kan mij ook iets minder bekoren omdat ik de smaak wat platjes is maar het is dan ook een vrij eenvoudige cornflakes (misschien moet ik ze even in een recept verwerken....bij deze suggesties welkom!). Bij mijn zoon vallen de Honey Balls wel in de smaak. Als ik ze ga vergelijken met de Kelloggs variant dan moeten ze zeker niet onderdoen. De structuur is net even iets minder knapperig maar als je de prijzen naast elkaar zet dan moet deze zeker niet onderdoen. 

Wat ook leuk is bij Delhaize dat is hun nieuwe suikergids op cornflakes van hun eigen merk. Hiermee kan je als consument snel zien hoeveel suikers de ontbijtgranen bevatten. Ontbijtgranen zijn natuurlijk niet het meest gezonde alternatief en zitten vaak boordevol onzichtbare suikers en zeker voor kinderen is het belangrijk om te gaan afwegen wat op tafel mag komen. 

Naar overzicht blog

Plaats een reactie