Logo Kattenbelletjes
Food & Lifestyle Blogger

De Mokkabar

Tijdens een uitstapje met mijn zus bots ik zeer toevallig op dit leuk adresje in Roeselare: De Mokkabar. Helemaal niet zo ver van de winkelstraat en met een leuk terrasje. Zeker een plekje waar ik nog eens terugkom. Bij het binnengaan worden we vriendelijk ontvangen en een tafeltje gewezen. We hadden blijkbaar geluk want de plaats is een echte hotspot wat ervoor zorgt dat vooraf reserveren geen overbodige luxe is. De Mokkabar heeft een uitgebreid assortiment aan warme dranken zoals koffie chocolademelk en thee maar ook verse sappen en smoothies. Je kan er tevens genieten van een heerlijke lunch in de vorm van een quiche, croque, soep, pasta, salade en natuurlijk een heerlijk toetje achteraf!

Vooral het interieur is een eyecatcher. Het is niet ruim maar wel zeer knus en gezellig ingericht. Het oogt zeer modern met een retro toets, just my style!

Op de kaart staat ook telkens een quiche van de dag of je kan kiezen voor de lunchformule met soep en quiche. Alles zag er heerlijk vers en gezond uit en een ware verademing naast alle fastfood adressen. Ikzelf ga voor de quiche van de dag met spinazie en brie. De quiche was erg luchtig en smaakvol. Hiernaast krijg je een mooie portie groentjes. 

Volgende keer kom ik terug om hun verse thee of chocolademelk met heerlijke taartjes te proeven! Of misschien wel een romantisch ontbijtje.... (hint hint). 

Naar overzicht blog

Plaats een reactie