Logo Kattenbelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Culinair de wereld rond: kookopleiding

Wie me al eventjes volgt, weet dat ik gek ben op bakken en koken in het algemeen. Aangezien ik helemaal geen voorkennis heb, haal ik mijn kennis grotendeels uit Instagram of uit kookprogramma's. 

Avondopleiding koken

Het stond al op mijn bucketlist, dus heel blij dat ik terug een checkbox mag afvinken, maar vanaf maart start ik met een kookopleiding aan CVO Miras. Ik hoop via de opleiding mijn technieken wat bij te schaven en nieuwe gerechten te ontdekken. Vandaar ook mijn keuze voor de opleiding: "culinair de wereld rond".

Zo staan er een aantal leuke zaken op het menu waaronder een wok, Japanse cheesecake, antipasti, tortillas en moussaka. Voor mij een echte uitdaging want vaak grijp ik terug naar ingrediënten die ik standaard sowieso lust of ken.

tortilla

Ik ben echt al razend enthousiast om van start te gaan en hoop dan ook nog heel wat leuke gerechten te kunnen delen nadien op mijn pagina. 


Naar overzicht blog

Plaats een reactie